S.C. INTERPROIECT CONSULTING S.R.L.

Sisteme biologice de filtrare a aerului rezidual

Servicii de consultanta

Biofiltre multistagiu

Biofilter-Anlage

Chiar daca substantele ce se afla in aerul rezidual pot fi degradate biologic se poate intampla ca, concentratia lor sa fie atat de mare incat sa fie necesara o pre-tratare. Acest lucru se intampla in general in prezenta hidrogenului sulfurat. Pentru aplicatii speciale am creat biofiltre multi-treapta. Multumita acestei tehnici chiar si concentratii mari de poluanti pot fi degradate intr-un mod sigur si economic.

Biofiltre pentru COV si mirosuri.

Biofilteranlage

Biofiltre pentru depozite de ape reziduale

 

Biofiltre pentru statiile de tratare a apelor reziduale

Avantajele acestei proceduri


In comparatie cu alte pre-tratari chimice sistemul nostru functioneaza pe baza biologica pura. Pentru ca nu este nevoie sa fie folosite chimicale, costurile de operare sunt scazute iar procesul de degradare este foarte stabil.

Biofiltre pentru statii de biogaz

 

Biofiltre pentru statiile de pompare

Statii de testare pentru biofiltre multi-treapta
...Beneficiati de avantajele tehnicii


Folosirea statiei de testare sa dovedit a fi foarte folositoare in dimensionarea biofiltrelor multi-treapta Multumita acestor dispozitive suntem in masura sa testam diferite procaduri si moduri de functionare. Rezultatele acestor testari sunt o garantie pentru persoanele implicate (patroni, proiectanti, autoritati si vecinii lor).  Biofiltrele definitive de pamant sunt apoi proiectate si dimensionate in concordanta cu rezultatele testarilor fara a irosi spatiu si resurse economice.

Statie testare biofiltre